Palvelumme

Ravintolakonsultointi on palvelu, joka on jokaiselle ravintoloitsijalle erilainen. Toiset haluavat keskittyä vain ravintolan markkinoinnin kehittämiseen, toiset ilmeen freesaamiseen, ja toiset haluavat oikeasti keskustella ravintolan tulevaisuudesta.

Me olemme tuottaneet ruokalistoja aina painovalmiiksi tuotteeksi, kotisivustoja alusta loppuun asti, ja drinkkimainoksia baarien ja yökerhojen pöytiin.

Olemme tuottaneet näitä palveluita jo yli 30 vuoden ajan, ja voimme sanoa, että jotain olemm myös oppineet vuosien aikana. Siksi me emme tee ilmaiseksi pientäkään konsultaatiota.

Ruokaravintola

Voimme toteuttaa ruokalistoja, päivittää sosiaalisen median kanavia, luoda uusia mainoksia, kuvata ruoka-annoksia - analysoida kilpailijat, miettiä uudestaan take-away ja kuljetuspalvelut.

Kahvila

Kahviloille toteutettavat palvelut ovat pitkälti samat kuin ruokaravintoloille. Kahviloillakin on tärkeätä löytää omat kanta-asiakkaat ja se oma tyyli, jolla erottua muista oman markkina-alueen kahviloista.

Baarit

Alkoholit, viinit, oluet liittyvät baareihin, hotelleihin ja yökerhoihin ja niiden markkinointiin ja mainontaan pätevät hieman erilaiset säännöt kuin ruoan ja kahvin mainontaan.